Laden...
Abel Armrest - Armsteun voor de klassieke gitaar en westerngitaar

Abel Armrest - Armsteun voor de klassieke gitaar en westerngitaar


65.00

AA1000
4 items
+

Abel Armrest - Armsteun voor de klassieke gitaar en westerngitaar

Deze Armsteun is zeer comfortabel en heeft grote voordelen voor elke gitarist. Past op elke klassieke- flamencogitaar en akoestische westerngitaar. Het comfort en grip wordt aanzienlijk verbetert, zowel voor traditionele klassieke posities en de meer ontspannen akoestische posities. Ook voor flamencogitaristen ontstaat er meer grip die in de traditionele houding spelen. Daarbij meer houvast voor de rechterarm, zeker ook voor lange mensen. Geen druk en een slapende arm meer en langer door spelen zonder pijn, omdat bloedvaten niet meer worden afgekneld door de hoekige rand van de gitaar. Het bovenblad wordt ook minder afgedempt, wat een verbetering van het geluid in de meeste gevallen kan opleveren. Daarbij beschermt de steun de gitaar tegen krassen en transpiratie.

Gebruik
De installatie is eenvoudig met de stelschroef. Rubberen montage pads zijn meegeleverd zodat u geen zorgen hoeft te maken voor schade of krassen op de gitaar. De steun ligt onder je arm en is niet storend qua look voor je zelf en de kijker. Hoewel hij ontworpen is voor rechtshandige gitaren, past hij ook mooi op linkshandige gitaren.

Opmerking: De armsteun wordt geleverd met een set van rubberen pads. Als de positie van de armsteun niet op alle drie de hoekenplaatsen vast houd, moet u wellicht een of beide grote pads gebruiken voor de beste pasvorm. Het wordt aanbevolen het alleen te gebruiken op volledig uitgeharde lakken ten minste van zes maanden oud.


Kenmerken

  • Merk: Abel Armrest
  • Geen zuignappen, maar de handige stelschroef zodat hij altijd stevig vast zit
  • Past op elke klassieke, flamenco en westerngitaar. Ook geschikt op elektrische gitaren
  • YouTube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=6aQp-nn6fw0